Webdesign by Frowein & Team GmbH Köln
Dental Implant Restoration

Implantaatoplossingen

De ontwikkeling van natuurlijk zacht weefsel tijdens het genezingsproces is essentieel voor een functioneel en aantrekkelijk resultaat. De anatomische healing abutments van Neoss zijn gemaakt van PEEK en zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende medici van over de hele wereld.

Het Neoss-assortiment anatomische healing abutments omvat verschillende anatomische vormen voor zijsnijtanden en kiezen. Deze abutments kunnen indien nodig per patiënt worden aangepast, waardoor ze de ideale oplossing vormen voor esthetische tandimplantaten. Ze kunnen worden gebruikt als healing abutment, maar ook als tijdelijke oplossing.

Kenmerken anatomische healing abutments:

Een assortiment anatomische vormen – De anatomische healing abutments van Neoss bevorderen in vrijwel alle gevallende de aanmaak van gezond zacht weefsel.

Flexibiliteit en gebruiksgemak – Dankzij de anatomisch voorgevormde componenten nemen afspraken en tandtechniek minder tijd in beslag. Indien nodig kunnen de componenten worden aangepast aan de behoeften van de patiënt. Steriele levering met schroef.

Multifunctioneel – In de meeste gevallen ideaal als healing of tijdelijk abutment; ook bij directe of snelle belasting.

Voordelig

Navigeer deze sectie

 
Nieuws

Neoss Esthetiline Solution
Neoss introduces a new range of aesthetic restorative components.
Learn More


Neoss Clinical Organiser
Neoss introduces a new clinical organiser
Learn More